Diensten

WEBDESIGN & ONLINE MARKETING

Een grotere digitale voetafdruk voor ondernemingen

planeet groen

WEBDESIGN

WEBSITES
WEBSHOPS


raket webbedesign

ONLINE MARKETING

SEO
ADVERTENTIEBEHEER
SOCIAL MEDIA
E-MAILMARKETING

astronaut luchtballon webbedesign

Website laten maken bij WebbeDesign? Wij hebben een aanbieding voor elke vorm van digitale transformatie. Wil je beginnen met een online visitekaartje of is je onderneming toe aan een totale digitale transformatie? Onze websites zijn steeds mobielvriendelijk en conform met de regels van Google voor een optimale start.
Ontdek ons aanbod hier.

Eenvoudig aanpassen

Wij maken al onze websites in WordPress zodat je, na onze samenwerking, gemakkelijk zelf aanpassingen kan aanbrengen aan je website. Wij voorzien steeds een gepersonaliseerde Webbe-Handleiding zodat je deze kan raadplegen als er iets niet meer duidelijk is.

Uniek design

Doordat we, tijdens de ontwikkeling, verschillende feedbackmomenten inplannen hebben onze websites steeds een uniek design zodat jij je kan onderscheiden van de concurrentie. Onze focus ligt hierbij op de gebruiksvriendelijkheid.

Automatisering

Wij zorgen ervoor dat de meeste processen op je website geäutomatiseerd zijn. Zo kan jij de focus leggen op een betere tijdsbesteding.

Web-expertise

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je website mobielvriendelijk is en passen de correcte seo-technieken toe om de groei van je website te stimuleren.
Heb je nog hulp nodig met SEO? Ontdek hoe wij je kunnen verder helpen.

Webshop laten maken bij WebbeDesign? Een uitbreiding van je fysieke winkel of een online winkel starten ? Wij bundelen onze e-commerce expertise om een winstgevende webshop uit te bouwen.
Ontdek ons aanbod hier.

Eenvoudig aanpassen

Wij maken al onze webshops in WordPress zodat je, na de samenwerking is afgerond, gemakkelijk zelf aanpassingen kan aanbrengen aan je website. Wij voorzien steeds een gepersonaliseerde Webbe-Handleiding zodat je deze kan raadplegen als er iets niet meer duidelijk is.

Conversie

Doordat we, tijdens de ontwikkeling, verschillende feedbackmomenten inplannen hebben onze webshops steeds een unieke design zodat jij je kan onderscheiden van de concurrentie. Onze focus ligt hierbij op conversie. Een hoge conversie is wat je webshop rendabel maakt.

Automatisering

Wij zorgen ervoor dat de meeste processen op je website geäutomatiseerd zijn. Zo heb je meer tijd om de focus te leggen op een betere tijdsbesteding.

Web-expertise

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je webshop mobielvriendelijk is en passen de correcte seo-technieken toe om de groei van je webshop te stimuleren. Heb je nog hulp nodig met SEO ? Bekijk hier hoe wij je kunnen verder helpen.

Wil je hoger scoren in Google? WebbeDesign kan je helpen met je SEO. SEO staat voor “Search Engine Optimization” of zoekmachineoptimalisatie. Wij zorgen ervoor dat je website meer bezoekers krijgt die interesse hebben in je onderneming. Bekijk hier ons aanbod.

Hoger scoren in Google

“Ik heb mijn website laten bouwen, maar ik krijg er geen klanten uit” is een probleem dat veel ondernemers wel bekend in de oren klinkt. Een website op zichzelf is geen garantie voor klanten. Je moet er ook voor zorgen dat je website gevonden wordt, door de spelregels van Google te volgen zorgen wij ervoor dat je meer bezoekers op je website zal ontvangen.

Langetermijninvestering

Investeren in SEO is een langetermijninvestering. Het is een proces van “trial and error” waarbij we op zoek gaan naar de strategieën die werken voor je doelgroep. Door op de hoogte te blijven van de Google policy en daarop in te spelen zorgen we ervoor dat je website op organische wijze een hogere score in Google zal krijgen.

Door dit te combineren met andere marketingstrategieën staat je website binnenkort op de eerste pagina van de zoekresultaten. Bekijk hier welke marketingstrategieën we aanraden.

Doelgroep analyseren

Het aantal bezoekers op je website doen stijgen is zeker niet onbelangrijk, maar wat echt telt is de interesse van je bezoekers. Wij analyseren jou doelgroep zodat we gerichte SEO-strategieën kunnen toepassen om je doelgroep aan te spreken.

Wil jij op een gerichte manier meer klanten bereiken, je verkoop stimuleren of simpelweg je naamsbekendheid vergroten? WebbeDesign boost je bereik met online advertenties op alle mogelijke kanalen.

Bekijk hier ons aanbod.

Bereik je doelgroep

Wij doen een grondige analyse om je doelgroep op een correcte manier aan te spreken. Door dit te doen zorg je ervoor dat je advertenties bij de juiste personen getoond worden, zo zorgen we ervoor dat je advertentiecampagnes rendabel zijn.

Bepaal je budget

Samen bespreken we je doelen en stellen op basis hiervan het benodigde budget vast. Om op social media een advertentiecampagne te laten lopen ben je immers vrij om zelf je budget te bepalen.

Meten is weten

Doorheen je advertentiecampagnes gaan wij aan de slag met een analyse van de resultaten. Zo kunnen we, waar nodig, de advertenties optimaliseren voor een nog beter resultaat.

Wil je je eigen social media op een professionele manier beheren of laat je dit liever aan WebbeDesign over? Wij voorzien een social media plan op maat voor de meestgebruikte social media platformen en zorgen ervoor dat ze succesvol worden.

Bekijk hier ons aanbod.

Social media plan

Wij stellen een social media plan op zodat je doelen bereikt worden. Het plan bestaat uit 3 delen: De analyse, de strategie en de implementatie. Dit wil zeggen dat we samen een grondig onderzoek uitvoeren om je doelgroep te bepalen, op basis hiervan ontdekken we de strategieën die het best bij jou passen. Dit zijn de ingrediënten voor een succesvol social media kanaal.

Beheer & Optimalisatie

Het is mogelijk om je social media te laten beheren door WebbeDesign. Wij nemen alle zorgen van je over en zorgen ervoor dat je actief bent op sociale media. Als je liever zelf content maakt, geven wij graag onze feedback.

Evaluatie

Wij maken een analyse van de prestaties op je social media kanalen en bekijken of deze in lijn lopen met de verwachtingen van het social media plan.

Shop opzetten

Wist je dat je tegenwoordig ook online kan verkopen zonder webshop? Facebook heeft een nieuwe functie waar je kosteloos een webshop mee kan oprichten. Wij helpen je graag met de opstart van een Facebook- / Instagramshop.

Heb je last van winkelmandverlaters op je webshop? Hou jij graag je klanten op de hoogte? Wij integreren voor jou een van de meest populaire vormen van digitale marketing: e-mailmarketing. Wij automatiseren heel het proces en zorgen ervoor dat alles volgens de GDPR verloopt.

Bekijk hier ons aanbod.

Vergroot je bereik

Wij helpen je met het opzetten van verschillende funnels om je bereik te vergroten. Doordat onze processen geautomatiseerd worden, komen de geïntereseerden vanzelf tussen je e-mailcontacten.

Top of mind

Wij zorgen ervoor dat je naambekendheid groeit door op regelmatige basis je klanten een update te bezorgen.

GDPR

Wij zorgen ervoor dat alles gebeurt via de normen van de europese wetgeving zodat je hier geen last mee krijgt.

Strategieën opstellen

Wij denken mee om effectieve strategieën op te stellen die ervoor zullen zorgen dat je meer potentiële klanten kan aanspreken en overtuigen.