showcase electro vdb

VDB Electro

Electroservice Van Den Broeck startte in 1985 met het herstellen van huishoudtoestellen en de verkoop van tweedehandstoestellen. In 1988 openden ze dan ook een elektrowinkel, met een aanbod van zowel nieuwe toestellen als tweedehandsinstallaties. Na 35 jaar ervaring mogen ze wel zeggen dat een uitstekende klantenservice de grootste troef is die ze hebben.

Wordpress Thema

Electroservice Van Den Broeck heeft, tijdens de covid-crisis, beslist om te investeren in een digitale oplossing. Wij zijn samen met hen op zoek gegaan naar een betaalbare oplossing. Samen hebben we beslist om vanuit een wordpress-thema te beginnen om een webshop op te zetten. Op die manier kunnen ze tijdens een verplichte sluiting alsnog hun diensten blijven verlenen.
collage electro vdb
webbe-handleiding

Webbe-Handleiding

Om als Electrowinkel een optimale service te bieden, moeten ze hun collecties steeds vernieuwen. De electro-sector evolueert steeds met de focus op duurzame oplossingen. Dankzij onze Webbe-Handleiding kunnen de werknemers van Electroservice Van Den Broeck zelf aan de slag om de collectie op de webshop up to date te houden. Daarnaast kunnen ze ook op ons rekenen voor technische ondersteuning.
cookies

Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Lees ons privacybeleid voor meer info.